Kærlige, effektive nåle

I kinesisk medicin er det ikke bare symptomer, der behandles. Her forsøger behandler og klient sammen af finde årsagen til, at et problem er opstået.

 

Behandlingen foregår med tynde nåle, der bliver sat i helt præcise punkter på kroppen. Det kan typisk være på skinneben, knæ, hænder, mave, ryg og i ørerne. Som udgangspunkt gør akupunktur ikke ondt, men du vil ofte kunne mærke et lille stik, når nålen sættes i. 

 

Hos mig tager første behandling en time. Tiden bruger vi på at finde ud af, hvad du skal have behandlet, på at lægge en plan for det videre forløb og på at behandle dig. Herefter varer behandlingerne 45 minutter. Vi starter altid med at tale om, hvordan du har det, og hvad der er sket siden sidst. 

 

Efter akupunktur kan du opleve, at du bliver træt. Nålene sætter gang i din krop og dens funktioner, og efter det har kroppen ofte brug for hvile. Husk også at drikke rigeligt med vand efter en behandling, så affaldsstofferne kan blive skyllet ud. 

 

Akupunktur kan bruges til både børn og voksne, og da jeg har en lang akupunkturuddannelse, og deraf RAB godkendelse, behandler jeg de fleste problematikker. Jeg behandler altså ikke kun gravide og børn, men kvinder og mænd i alle aldre.

 

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, med dit problem, er du meget velkommen til at kontakte mig inden du booker en tid til behandling. Du finder mine kontaktoplysninger her.