Til dig, der ønsker at blive gravid

Hvis du ønsker at blive gravid, enten på naturlig vis, eller hvis du er i fertilitetsbehandling, kan behandlinger hos mig støtte din krop både fysisk og mentalt, så chancerne for en graviditet øges.

 

Det kan også være gavnligt at blive behandlet, hvis du har oplevet en eller flere spontane aborter. Derved hjælper du din krop til hurtigere at blive klar til en ny graviditet, så du igen kan stå med en positiv graviditetstest

 

Når jeg behandler har vi først en grundig snak om dig og dit forløb. Jeg tilpasser behandlingen fra gang til gang alt efter hvor du er i din cyklus, hvordan du har det mentalt, samt hvordan du har haft det siden sidst. På den måde bliver behandlingen helt specifik til dig og dit forløb. 

 

Jeg behandler med både akupunktur og Kranio-sakral-terapi (KST) da jeg derved har bedre chancer for at hjælpe dig videre. KST arbejder meget manuelt med kroppen og vi retter skævheder op og arbejder med spændinger i hele kroppen. Jeg bruger organmassage, da det øger flowet til livmoderen og så er KST også med til at afstresse nervesystemet. Akupunkturen understøtter KST behandlingerne, men nålene er også med til at balancere dine hormoner, skabe flow til livmoderen, hjælpe til en regelmæssig cyklus, booste slimhinden i livmoderen og meget mere, alt efter hvor dine ubalancer er.

 

Min baggrund som jordemoder er grundlag for, at jeg har en bred viden om fertilitet og graviditet, og giver en stor indsigt i dig og dit forløb. Hos mig er du i trygge rolige hænder!