Efterfødsel

Det kan faktisk godt være lidt overvældende, at blive mor og far. Både første gang, men også anden, tredje og fjerde gang. Det er klart, at der er mest nyt første gang, og man kan pludselig tvivle på, om man overhovedet er voksen nok til at tage vare på et lille bitte menneske! 

 

Anden og tredje gang er man mere overvældet af, at dele sin kærlighed ud på flest små hoveder på én gang og forholde sig til søskende der reagerer på forskellig vis.

 

Det er kunst at være mor og far, og også passe på sig selv. Jeg tror, vi er rigtig mange, der prioriterer os selv for lidt, og pludselig brænder ud. Nogle gange, skal man tage tingene i opløbet, og sætte sig selv bare en lille bitte smule først.

Har du gener efter fødslen?

Der kan være en del udfordringer når man har født, som man ikke havde forestillet sig inden, det kan også være, du bare er fit for fight, og så er det jo helt fantastisk. Men hvis du oplever fysiske eller psykiske gener efter din fødsel, så er det altså også helt normalt.

 

Du kan opleve mange forskellige gener. Det kan både være smerter fra en bristning eller et kejsersnitar, ømhed og smerter i nakke og skuldre af at amme og måske dertilhørende hovedpine? 

 

Det kan også være, at nogle af dine gener i graviditeten følger med dig. Det er ikke altid, at en bækkenløsning eller bækkengener bare forsvinder af sig selv, efter du har født. Det kan også godt være, at væsken i kroppen stadig driller med fingre og hænder der sover og gør ondt. 

Amning

Nogle kvinder oplever også udfordringer med amningen. Det kan både være smerter og sår på brystvorterne, brystbetændelse, bekymringer om, om dit barn tager nok på. Det kan også være, dit barn har udfordringer med sutteteknikken, og det er det, der giver problemer. Nogle oplever også bekymringer over, om de har mælk nok til at mætte deres barn. 

 

Jeg tilbyder både ammevejledninger på klinikken og hos Jer i hjemmet.

Traumatisk fødsel

Måske var fødslen en svær oplevelse, måske ligefrem traumatisk?  Både mor og far kan få en efterfødselsreaktion, og det skal der tages hånd om så tidligt som muligt. Jeg tilbyder efterfødselssamtaler netop til jer, der ønsker at få snakker fødslen igennem med en privat jordemoder.

 

Jeg ved, at jeg kan hjælpe med en hel del af de udfordringer du kan møde efter du har født. Både qua min uddannelse som jordemoder, men også på grund af min baggrund og erfaring som behandler med at behandle gravide og kvinder der har født, og ikke mindst børn.

 

Herunder kan du læse mere, om de forskellige udfordringer efter en graviditet og hvordan jeg kan hjælpe dig. Under børn kan du læse mere om mine børnebehandlinger.

Behandling af gener efter graviditeten med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Efterfødselssamtale hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus


Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser