Fra varmepude til epidural - og alt derimellem

Kom til en spændende temadag omkring smertelindring under fødslen. Vi skal snakke om hele spektret af smertelindring fra varmepuder til epidural og alt derimellem. Det bliver en grundig gennemgang af alle de muligheder du har for smertelindring på fødestuen eller til hjemmefødslen.

 

Dagen består af et oplæg omkring de forskellige muligheder og en grundig gennemgang af smertelindrende akupressurpunkter. Der er handouts og hvert par får et sæt chili plastre med efterfølgende. Vi skal bla. snakke om epiduralen, bistik, lattergas, kar, bruser, varmepude, akupressur, vejrtrækning, mentale redskaber, massage, chili plastre, ingefær klude mm.

 

Min baggrund er, at jeg de sidste 9  år har arbejdet som akupunktør med fokus på kvinder og gravide. Jeg er desuden uddannet jordemoder og er tilknyttet fødegangen på Skejby/AUH. Jeg møder mange forskellige kvinder i mit arbejde både privat og offentligt, og jeg ved, at mange gerne vil have mere information om smertelindring inden fødslen. Det kan give en god ro, at have styr på de muligheder der er, så der er fokus til at arbejde med veerne.

 

Det er en dag, hvor det kan være gavnligt at have sin partner med, på den måde har I begge fået den samme information og kan efterfølgende snakke om, hvad I foretrækker og hvordan I gerne vil have at jeres fødsel skal være. Er det ikke muligt, er det oplagt at dele den nye viden med partneren efterfølgende.

 

Det er små hold med max 6 par, så der er godt tid til, at I alle kommer på banen med jeres tanker, overvejelser og evt bekymringer

 

Varighed: 2,5 time

Pris: 150 kr pr par (der gives tilskud fra Sygeforsikring Danmark på 30%)

Næste hold: 20/9-2019

Book din plads