Ammehjælp og ammevejledning

Amning er for nogen forbundet med en hyggestund. For andre er det smertefuldt, svært, hårdt og udfordrende.

 

Hos mig får du hands-on ammevejledning og ammehjælp der er konkret og forståeligt. Jeg tjekker altid barnets sutteteknik og jeg følger altid op på ammevejledningen pr telefon nogle dage efter vejledningen. Desuden får du rabat på et babytjek, hvis jeg under ammevejledningen finder spændinger hos dit barn, som der skal behandles yderligere.

 

Du kan opleve udfordringer med

  • Mælkeproduktionen
  • Smerter og sår
  • Knuder og manglende tømning af brystet
  • Et barn, der laver kliklyde
  • Et barn, der sluger meget luft
  • Et barn, med en dårlig sutteteknik
  • Et barn med stramt tungebånd
  • Et barn, der ikke tager nok på
  • Brystbetændelse

Ammevejledning

En ammevejledning hos mig består både af en vurdering af barnets sutteteknik samt ammevejledning. Jeg har en faglig baggrund som jordemoder, børnefysioterapeut, kraniosakral-terapeut og akupunktør, og alle mine fagligheder kommer i spil, når I kommer til en vejledning hos mig.

 

Når I kommer til ammevejledningen tager vi en snak om jeres udfordringer. Jeg ser på jeres barn, mærker barnet i munden og vurderer sutteteknikken. 

Tjek af sutteteknik

Hvis barnet har spændinger kan det påvirke sutteteknikken og være årsagen til, at I har udfordringer. Hvis det er tilfældet, vil jeg starte med at løsne spændingerne. På den måde, har vi et bedre udgangspunkt for at få barnet til at sutte og spise optimalt på brystet efterfølgende.

 

Nogle gange er der flere spændinger, end jeg kan nå at løsne under vejledningen, og så kan der være behov for at komme til en opfølgende børnebehandling. 


Hands on!

Selve ammevejledningen handler om at give jer nogle konkrete redskaber til at få jeres barn på brystet uden smerter, kliklyde og så barnet får tømt brystet effektivt.

 

Jeg har hænder på, når jeg laver ammevejledninger.  På den måde kan jeg lettest hjælpe jer. Jeg har også hænder på for at vurderer, om der er områder i brystet der har brug for at blive tømt. 

 

Vi snakker om, hvordan en dagsrytme kan være, hvordan I kan bøvse jeres barn af og hvilke øvelser I kan lave med jeres barn, hvis der er spændinger og udfordringer med sutteteknikken.

Akupunktur til ammeudfordringer

Har du problemer med gentagen brystbetændelser eller for lille produktion kan jeg også bruge akupunktur. Der er god effekt og der er ingen bivirkninger. 

 

Vi vurderer sammen, hvordan vi skal strukturere den tid der er sat af til jeres besøg og om der er brug for opfølgning ifht ammevejledning eller evt en børnebehandling.

Hjemmebesøg

Det er både mulighed for, at I kan komme til en vejledning på klinikken eller at jeg kommer hjem til jer.

 

Prisen for et hjemmebesøg er incl 10 km kørsel fra klinikken. I kan se de enkelte ydelser under priser 

Opfølgning

Jeg tilbyder altid opfølgning på den vejledning I har fået. Nogle dage efter vores aftale skriver eller ringer jeg til jer, alt efter hvad vi aftaler. For mig er det vigtigt, at få lov til at følge op på hvordan det går, få snakket om de spørgsmål der måtte være kommet og bidrage med yderligere råd og vejledning.

 

Derfor tager jeg også kun et begrænset antal ammevejledninger ind hver uge. For mig er det vigtigt, at kunne følge godt op på jer alle sammen, og have tider til evt fysisk opfølgning, hvis vi ikke kan klare udfordringerne over telefonen.

 

Er der brug for et babytjek efter ammevejledningen får I rabat på denne behandling når I har været til en vejledning hos mig og jeg kender jer. I skal blot booke "Børnebehandling - efterfølgende". 

Priser på ammevejledning på klinikken og som hjemmebesøg

 Jeg har akutte tider blokeret i kalenderen til amning, som du ikke kan se ved online booking. Skriv dig derfor på venteliste eller send en sms eller en mail, hvis du ikke kan finde en tid online.

10 km kørsel fra klinikken er inkluderet, derefter koster det 5 kr pr km

Husk, at Sygeforsikring Danmark giver t50% i tilskud til ammevejledning

 
Ammevejledning på klinikken, 90 minutter 1299

Opfølgning på klinikken, 60 minutter

799

Ammevejledning i eget hjem, 90 minutter. 

1999

Opfølgning i eget hjem, 60 minutter

1199

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser