Amning er for nogen forbundet med en hyggestund. For andre er det smertefuldt, svært, hårdt og udfordrende.
Hos mig får du hands-on ammevejledning og ammehjælp der er konkret og forståeligt. Jeg tjekker altid barnets sutteteknik og jeg følger altid op på ammevejledningen pr telefon nogle dage efter vejledningen.
Du kan opleve udfordringer med
En ammevejledning hos mig består både af en vurdering af barnets sutteteknik samt ammevejledning. Jeg har en faglig baggrund som jordemoder, børnefysioterapeut, kraniosakral-terapeut og akupunktør, og alle mine fagligheder kommer i spil, når I kommer til en vejledning hos mig.
Når I kommer til ammevejledningen tager vi en snak om jeres udfordringer. Jeg ser på jeres barn, mærker barnet i munden og vurderer sutteteknikken.
Jeg er uddannet i at vurdere tungebånd og dette er en fast del af en ammevejledning hos mig.
Det kræver en særlig uddannelse og erfaring at vurdere et tungebånd. Der skal altid ses både på funktion, udseende og gener i kroppen/med amningen, når man vurderer tungebåndet.
Hvis der er et stramt tungebånd, rådgiver jeg Jer i det videre forløb ifht evt klip af tungebånd, behandling af spændinger, hjælp med amningen mm.
Hvis barnet har spændinger kan det påvirke sutteteknikken og være årsagen til, at I har udfordringer. Hvis det er tilfældet, vil jeg starte med at løsne spændingerne. På den måde, har vi et bedre udgangspunkt for at få barnet til at sutte og spise optimalt på brystet efterfølgende. Spændinger hænger også ofte sammen med et stramt tungebånd, på den måde går min behandling og vejledning hånd i hånd.
Nogle gange er der flere spændinger, end jeg kan nå at løsne under vejledningen, og så kan der være behov for at komme til en opfølgende børnebehandling.
Selve ammevejledningen handler om at give jer nogle konkrete redskaber til at få jeres barn på brystet uden smerter, kliklyde og så barnet får tømt brystet effektivt.
Jeg har hænder på, når jeg laver ammevejledninger. På den måde kan jeg lettest hjælpe jer. Jeg har også hænder på for at vurderer, om der er områder i brystet der har brug for at blive tømt.
Vi snakker om, hvordan en dagsrytme kan være, hvordan I kan bøvse jeres barn af og hvilke øvelser I kan lave med jeres barn, hvis der er spændinger og udfordringer med sutteteknikken.
Har du problemer med gentagen brystbetændelser eller for lille produktion kan jeg også bruge akupunktur. Der er god effekt og der er ingen bivirkninger.
Vi vurderer sammen, hvordan vi skal strukturere den tid der er sat af til jeres besøg og om der er brug for opfølgning ifht ammevejledning eller evt en børnebehandling.
Det er både mulighed for, at I kan komme til en vejledning på klinikken eller at jeg kommer hjem til jer. Jeg kører dog max 50 minutter væk fra klinikken.
Prisen for et hjemmebesøg er incl 10 km kørsel fra klinikken. I kan se de enkelte ydelser under priser
Jeg tilbyder altid opfølgning på den vejledning I har fået. Nogle dage efter vores aftale skriver eller ringer jeg til jer, alt efter hvad vi aftaler. For mig er det vigtigt, at få lov til at følge op på hvordan det går, få snakket om de spørgsmål der måtte være kommet og bidrage med yderligere råd og vejledning.
Derfor tager jeg også kun et begrænset antal ammevejledninger ind hver uge. For mig er det vigtigt, at kunne følge godt op på jer alle sammen, og have tider til evt fysisk opfølgning, hvis vi ikke kan klare udfordringerne over telefonen.
Er der brug for et babytjek eller opfølgende behandling efter ammevejledningen skal I blot booke "Børnebehandling - efterfølgende".
10 km kørsel fra klinikken er inkluderet, derefter koster det 5 kr pr km. Husk, at Sygeforsikring Danmark giver 50% i tilskud til ammevejledning dog max 300 kr pr konsultation. |
||
Ammevejledning på klinikken, 90 minutter | 1495 | |
Opfølgning på klinikken, 60 minutter |
825 |
|
Ammevejledning i eget hjem, 90 minutter. |
2295 |
|
Opfølgning i eget hjem, 60 minutter |
1395 |