Babytjek med kraniosakral-terapi, fysioterapi & akupunktur

Et babytjek er både for jer, der ikke har nogle specifikke udfordringer. og Jer der har noget bestemt I gerne vil have kigget på. Mange forældre vil gerne have deres barn kigget igennem for spændinger og skævheder, blot for at være på den sikre side. Jeg anvender alle mine fagligheder når jeg laver et babytjek og kombinerer det, så behandlingen bliver målrettet dit barn. Denne behandling inkluderer også tjek at tungebånd samt en mundmotorisk vurdering hvis I ønsker det.

 

Måske har I et ældre barn der græd meget, havde refluks, forstoppelse, kolik, skævt baghoved mm og denne gang vil I gerne handle noget før. Det er enormt stressende, at være forældre til et barn, som man kan se, ikke har det godt. Ofte kommer man til kort som forældre, og så er det, at man skal opsøge professionel hjælp.

Jeg kommer næsten altid hele kroppen igennem under et babtjek. Det afhænger selvfølgelig af det enkelte barn hvor meget jeg når, alt efter om der er nogle udfordringer, barnets alder mm. Mens jeg mærker kroppen igennem, løsner jeg de spændinger eller låsninger barnet måtte have ved hjælp af bla kraniosakral-terapien. På den måde er det både et babytjek og en behandling.

 

Selv om I har fået et babytjek, er det ikke nogen garanti for, at det ikke kan komme skævheder eller spændinger senere hen. Men det er et godt udgangspunkt for en status her og nu. Hvis jeg vurderer, at der er brug for opfølgende behandling snakker vi om det, og aftaler er forløb, hvis det har interesse.

 

Til slut får I ofte øvelser med hjem, som I selv kan arbejde videre med, hvis I har lyst.

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

     Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser