Modning til fødsel

Akupunktur kan være med til at modne din krop til fødslen. Man kan starte behandlingerne fra uge 37+0, hvor man behandler en gang om ugen. Det er dog ikke en forudsætning for effekt, at man starter så tidligt.

 

Modning med akupunktur er med til forberede dig og din krop både fysisk og mentalt til fødslen. Efter uge 40+0 kan man godt behandle lidt oftere, alt efter om du bliver tilbudt igangsættelse før 41+5.

Efter termin

Hvis du er gået over termin, kan akupunktur ofte hjælpe fødslen i gang, enten som et alternativ for, eller som supplement til den medicinske igangsættelse, du bliver tilbudt på sygehuset. Min erfaring er, at hvis man har fået fødselsmodning med akupunktur inden en igangsættelse, så skal der mindre medicin til, for at hjælpe kroppen videre. 

 

Som privat jordemoder tilbyder jeg desuden hindeløsning, hvis du er 40+0, og alle forhold taler for, at det er en fornuftig plan.


Jordemoder og Akupunktør

Når du kommer hos mig starter vi med en grundig snak. Det er vigtigt for mig at vide hvordan du har det, hvor du er mentalt i forhold til fødslen og om du har født før.

 

Jeg spørger også ind til, om der har været nogle komplikationer i graviditeten. Jeg mærker også på maven, da det giver mig information om, hvordan din baby ligger og hvilke akupunkturpunkter, der er mest relevante at bruge til netop dig. Jeg lytter også en hjertelyd hvis I ønsker det, enten med træstetoskopet eller doptone. 

 

På den måde tilpasser jeg mine behandlinger til netop dig. Og har du gener i graviditeten, kan vi også behandle dem samtidig med, at vi modner. Det kan bla være smerter i bækkenet, væske i kroppen, uro og søvnproblemer.

 

Qua min baggrund som jordemoder og det, at der hos mig er god tid gør, at vi ogsp kan snakke om den forestående fødsel, amning mm, hvad der måtte fylde hos dig.

Øvelser / rebozo

Hvis det giver mening for dig, kan vi kombinere akupunkturen/hindeløsning med rebozo-øvelser, som du og din partner kan fortsætte med hjemme. Enkelte gange kombinerer jeg også akupunktur med kraniosakral-terapi, hvis der er behov for at afstresse dig lidt ekstra inden fødslen.

Hvad kan du forvente?

Min erfaring er, at hvis akupunkturen sætter fødslen i gang, sker det inden for 48 timer efter behandlingen. Du vil ofte være træt efter behandlingen og have brug for at hvile dig. Jeg anbefaler også altid, at du får noget at spise og drikke, da du kan få lidt lavt blodsukker af behandlingen.

Tegn på fødsel?

Læs med på min blog. 8 (mulige) tegn på fødsel. Her præsenterer jeg de 8 tegn jeg syntes er mest lovende for en fødsel, sammen med en masse gode fif om fødsel, veer mm.

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

     Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser