Baby- og børnebehandling med KST, fysioterapi & akupunktur

Når du kommer sammen med din baby eller dit barn til en behandling er der afsat god tid. Jeg spørger både ind til hvordan dit barn har det, hvordan fødslen har været og hvordan I som forældre har det. Ofte er det enormt stressende, at være forældre til et barn, der ikke har det godt, og I kan være fyldt op af bekymringer.

 

Jeg behandler altid på barnets præmisser og jeg sikre mig, at I som forældre er mest muligt inddraget og forstår hvad mit mål med behandlingen er. Nogle gange er jeg stille under behandlingen da barnet kan have ekstra brug for ro for at komme helt ned i det afstressende nervesystem. Bagefter forklarer jeg hvad jeg har gjort og hvad der måske skal arbejdes videre med.

 

Jeg tilrettelægger min behandling til det I kommer med. Jeg prøver så vidt det er muligt, at nå hele vejen rundt om den lille krop og tjekke for låsninger og spændinger, og ikke mindst løsne der hvor der er begrænsninger. Jeg undersøger også for stramt tungebånd hvis I ønsker det.

 

Børn kan behandles aktivt i ca 20 minutter, så det gælder om, at at være effektiv, på barnets præmisser!

 

I får som forældre ofte øvelser med hjem, og gode råd til stillinger og motoriske aktiviteter, som I kan arbejde videre med. Alt det I gør i hverdagen tæller og gør, at jeg næste gang kan komme endnu længere med behandlingen. På den måde er det et samarbejde mellem barnet, jer som forældre og mig.


Jeg har gode erfaringer med at behandle børn med

  • Kolik, mavesmerter, luft i maven, forstoppelse
  • Refluks
  • Stramt tungebånd med dårlig sutteteknik og spændinger i munden
  • Side-favorit - ser mest til den ene side
  • Skævt eller fladt baghoved
  • Skævheder i ansigtet
  • Bananform - at barnet ligger i en bue
  • Uforklarlig gråd
  • Søvnudfordringer
  • Stresset barn efter en hård fødslen eller andre oplevelser
Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

     Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser