Babymassage

Jeg er uddannet babymassør fra Nordlys. Jeg tilbyder både undervisning individuelt eller i grupper, ex mødre- og fædregrupper (max 6 deltagere ud over børnene). Der er både mulighed for, at jeg kommer ud til jer, eller at I kommer til mig på klinikken. 

 

Ud over min uddannelse som babymassør er jeg også børnefysioterapeut, kraniosakral-terapeut og jordemoder, så jeg krydrer babymassagen med akupressur og manuelle teknikker, der kan støtte børnene når de bliver syge, får tænder, hvis der kommer udfordringer med maven mm.

Hvad gør babymassage?

Babymassage er en dejlig måde, at være sammen med sit barn på. Det skaber nærvær og ro, og der er grundlag for en fantastisk oplevelse og kontakt med sit barn. Ud over, at det er en dejlig måde at være sammen på, starter det også en række fysiologiske processer i kroppen. Barnets fordøjelse forbedres, åndedrættet bliver dybere, barnet bliver afspændt, det øger kropsbevidstheden og stimulerer immunforsvaret. 

 

Babymassage hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Fotograf: Erik Cheng

Det praktiske

Når I deltager i undervisningen får I en plakat med, hvor massagen bliver gennemgået punkt for punkt, så I også kan huske det når I kommer hjem, og ikke mindst når I skal lære det videre til jeres partner. På den måde kan hele familien få gavn af den nye massage.

 

Ønsker I at booke en tid til babymassage, så kontakt mig på mail eller telefon. Det er ikke muligt at booke via online booking. Prisen er 1000 kr for en times undervisning incl 10 km transport fra klinikken. 

 

Winnie - 28557394 - Winnie@dengodebehandling.dk

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

     Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser