Babymassage

Jordemoder og Akupunktør Winnie Elholm. Babymassage
Babymassage. Fotograf: Erik Cheng

Jeg er uddannet babymassør og tilbyder både undervisning individuelt eller i grupper, ex mødregrupper (max 6 deltagere som udgangspunkt). Der er både mulighed for, at jeg kommer ud til jer, eller at I kommer til mig i klinikken.  

 

Ud over min uddannelse som babymassør er jeg også børnefysioterapeut, kraniosakral-terapeut og jordemoder, så jeg krydrer babymassagen med akupressur og manuelle teknikker, der kan støtte børnene når de bliver syge, får tænder, problemer med maven mm.

 

Babymassage er en dejlig måde, at være sammen med sit barn på. Det skaber nærvær og ro, og der er grundlag for en fantastisk oplevelse og kontant med sit barn. Ud over, at det er en dejlig måde at være sammen på, starter det også en række fysiologiske processer i kroppen, hvorfor barnets fordøjelse forbedres, åndedrættet bliver dybere, barnet bliver afspændt, det øger kropsbevidstheden og stimulerer immunforsvaret. 

 

Ønsker I, at booke en aftale til babymassage, så kontakt mig på mail eller telefon. Det er ikke muligt at booke via online booking.

 

Winnie - 28557394 - Winnie@dengodebehandling.dk