Fødselsangst

Jeg har en stor interesse for de kvinder, der er nervøse eller ligefrem angste for den forestående fødsel. Det har jeg, da jeg selv har haft to traumatiske fødsler. Så jeg ved, hvad svære fødsler gør ved krop og sind! Og jeg ved, at det påvirker tiden efter fødslen, og tankerne omkring det, at være blevet mor.

 

Jeg henvender mig både til dig, der har en traumatisk fødsel med i bagagen, og som derfor er nervøs/angst for den næste fødsel. Men også dig der skal føde for første gang, og som er bekymret for, hvordan det kommer til at gå.

Samtale og behandling

Jeg mener der er rigtig meget du selv kan være med til at gøre for at skabe en god fødselsoplevelser. En måde er at få lavet en god fødselsplan, have samtaler omkring det, der bekymrer og stresser dig og få afstressende og beroligende behandlinger.

 

Med samtalen og planen, kan vi skabe tryghed og overblik, som let kan videreformidles til den jordemoder I skal føde med. Med akupunktur og kraniosakral-terapi kan vi arbejde med det der sidder fysisk og mentalt i kroppen fra evt. tidligere oplevelser, hvad end det måtte være, for lige netop dig. 

 

På den måde arbejder vi her hos mig både på det mentale og det bevidste plan, men også på det underliggende og ubeviste i kroppen, som der kan være svært at sætte ord på. 

 

Hvis du kommer i et forløb hos mig, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at øge dine forudsætninger for, at få en god fødselsoplevelse. Og måske endda stå endnu stærkere på den anden side, med en kæmpe succesoplevelse!

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser