Behandling af baby og børn med Kraniosakral-terapi og fysioterapi

Mine børne- og babybehandlinger tager afsæt i mine uddannelser som børnefysioterpeut, akupunktør, jordemoder, babymassør og kraniosakral-terapeut. Jeg bruger alle mine fagligheder i mødet med Jer som familie. Desuden er jeg mor til to små børn.

 

Når I kommer til mig, til en baby- eller børnebehandling spørger ind til graviditeten og fødslen da tiden inde i livmoderen og fødslen, kan have indvirkninger på, hvordan dit barn har det i dag. På den måde tilpasser jeg behandlingen til det I kommer med af udfordringer.

 

Jeg behandler altid på barnets præmisser og jeg spørger altid om lov inden jeg går i gang. For mig er det vigtigt, at I som forældre bliver mest muligt inddraget og at I forstår, hvad mine intentioner er med behandlingen.

 

Under behandlingen, er det ikke sikker jeg siger så meget. Når man behandler med kraniosakralterapi kan det være vigtigt, at der er stille, så barnet får mulighed for at falde helt til ro. Nogle gange falder børnene ligefrem i søvn under behandlingen. 


Akupunktur til baby og børn

Når jeg behandler børn med akupunktur, bruger jeg helt tynde nåle på 1-2 akupunkturpunkter, flere hvis børnene er ældre. Man lader ikke nålen sidde, men tager den ud med det samme. Ofte opdager børnene ikke nålen, andre gange bliver de kortvarigt kede af det. 

 

Nogle gange bruger jeg også det vi kalder pres-nåle.  Det er et plaster med en lille bitte nål i, som man sætter på akupunkturpunktet og som man kan lade sidde et stykke tid. Dem kan man også bruge hjemme,  hvor I selv behandler barnet, efter nøje instruktioner fra mig.

 

Jeg aftaler det altid med jer som forældre inden jeg bruger akupunktur.

Øvelser til din baby

Ofte slutter jeg behandlingen af med at vise Jer de øvelser, som I selv kan lave hjemme, til vi ses næste gang. Typisk skal der flere behandlinger til, men nogle gange kan en enkelt behandling være nok.

 

I kan læse mere om mine behandlinger under Babytjek og Børnebehandlinger

Babytjek med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Babymassage hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser