Akupunktur og jordemoder-konsultationer til dig der er gravid

Endelig gravid, men så melder kvalmen sig og måske bekymringer om, om der er liv. Derefter kan det være du får  hovedpine, plukkeveer, bækkensmerter eller væske i kroppen. Det kan også være, at du slet ikke oplever nogle gener, og så er det fantastisk. Men hvis du gør, skal du vide, at der er hjælp at hente. 

 

Akupunktur og kraniosakral-terapi kan være med til at lindre og måske helt fjerne dine graviditetsgener. Behandlingerne kan også modne din krop så den bliver endnu mere klar til fødslen. Vi kan også arbejde med, at få din baby til at lægge sig bedre til rette i bækkenet, afstresse og støtte dig og din krop i den rejse, en graviditet er.

 

Akupunktur og kraniosakral-terapi er uden bivirkninger og uden risiko for dit barn. Derfor er det gode og blide behandlingsformer både før, under og efter en graviditet.

 

Når du kommer til en behandling hos mig er du i trygge faglige hænder. Jeg har en lang akupunktøruddannelse på 2.5 år. Qua min baggrund som jordemoder, kan vi også snakke om fødslen og alt det der fylder hos dig, i din graviditet.

Gravidbehandlinger med akupunktur og kraniosakral-terapi hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Kærlige effektive behandlinger

Akupunktur foregår med tynde nåle, der bliver sat i helt præcise punkter på kroppen. Som udgangspunkt gør akupunktur ikke ondt, men du vil ofte kunne mærke et lille stik, når nålen sættes i. Jeg bruger ofte øreakupunktur, hvis du har mange smerter.

 

Jeg bruger Kraniosakral-terapi som et supplement til akupunkturen. Det afhænger meget af, hvad jeg skal hjælpe dig med. Det er en blid manuel behandlingsform der på ingen måder gør ondt, og det er et meget godt redskab hvis du har skævheder i kroppen, smerter, er stresset og bekymret.

 

Første behandling tager en time, de efterfølgende gange varer behandlingen 45 minutter. Vi starter altid med at tale om, hvordan du har det og hvad der er sket siden sidst. Det er vigtigt for mig, at vi sammen lægger en plan for dit forløb. Ofte kan man ikke nøjes med én behandling, og de første gange skal man helst komme med en uges mellemrum, for at opnå en effekt. 

 

Efter behandlingen kan du opleve, at du bliver træt. Der bliver sat gang i din krop og dens funktioner, og efter det har kroppen ofte brug for hvile. Husk også at drikke rigeligt med vand efter en behandling og få noget mad. Man kan godt få lidt lavt blodsukker som gravid efter en akupunkturbehandling.

Behandlinger mod graviditetsgener med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Fødselsmodning med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Hindeløsning hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Behandling af fødselsangst med samtale og behandlinger hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser