Fertilitetsbehandling - til dig, der ønsker at blive gravid

 

Hvis du ønsker at blive gravid kan behandlinger hos mig støtte din krop både fysisk og mentalt. Derved øges dine chancer for at blive gravid.

 

Det kan også være gavnligt at blive behandlet, hvis du har oplevet en eller flere spontane aborter. Derved hjælper du din krop til hurtigere at blive klar til en ny graviditet, så du igen kan stå med en positiv graviditetstest

 

Jeg har erfaringer med både at støtte dig, der prøver at blive gravid på naturlig vis med en partner og dig der har haft gentagne aborter. Jeg behandler også dig der bliver insemineret enten med doner eller din mands sæd og dig der er nået til IVF/ICSI.

 

Jeg har også erfaringer med at behandler både PCO/PCOSendometriosesmerter under menstruationenuregelmæssig cyklus og PMS. Alt sammen noget, der kan forklare, hvorfor du ikke er blevet gravid som forventet.

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Akupunktur & Kraniosakralterapi

Når du kommer til din første behandling, tager vi en grundig snak om dig og dit forløb. Jeg tilpasser behandlingen fra gang til gang, alt efter hvor du er i din cyklus, hvordan du har det mentalt samt hvordan du har haft det siden sidst. Desuden tager jeg nøje højde for, hvor du er i dit fertilitetsforløb hvis du får hjælp udefra. På den måde bliver behandlingen helt specifik tilpasset til dig. Jeg syntes det er en fordel, som minimum at behandler dig under din menstruation og op til ægløsning/ægoplægning, alt efter hvordan du har det.

 

Jeg behandler både med akupunktur og ind i mellem også Kranio-sakral-terapi (KST). Med KST arbejder jeg med blide hænder og vi retter skævheder og arbejder med spændinger i hele kroppen. Jeg bruger noglegange organmassage, da det øger flowet til livmoderen og så er KST også med til at afstresse nervesystemet.

 

Akupunkturen understøtter KST behandlingerne, men nålene er også med til at balancere dine hormoner, skabe flow til livmoderen, hjælpe til en regelmæssig cyklus, booste slimhinden i livmoderen og meget mere, alt efter hvad dine ubalancer er. Min baggrund som jordemoder danner yderligere grundlag for, at jeg har en bred viden om fertilitet og graviditet. Det giver mig en stor indsigt i dig og dit forløb. Hos mig er du i trygge rolige hænder!

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre mod din allerstørste drøm!

Fertilitetsbehandlinger med akupunktur hos jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Graviditetsbehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus
Ammehjælp og vejledning hos Jordemoder i Skødstrup ved Århus
Børnebehandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

Efterfødsels behandlinger med akupunktur og kraniosakralterapi hos privat jordemoder og behandler Winnie Elholm i Aarhus

     Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Winnie Elholm

Vorrevej 32 b

8541 Skødstrup

28557394

Winnie@dengodebehandling.dk

CVR: 32848281

Vilkår & Betingelser